Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria Ploiești a anunțat că Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Ploiești va funcționa după un program special cu publicul în perioada 1 – 5 iunie 2017.

 

În acest interval, ghișeele vor fi închise, vreme de două zile, iar în restul timpului nu vor funcționa mai mult de trei ore zilnic, asigurându-se strict înregistrarea deceselor.
"Serviciul Stare Civilă va funcționa în zilele de vineri, 2 iunie 2016, sâmbătă 3 iunie și luni, 5 iunie, între orele 09.00 – 12.00, urmând a se realiza doar activități privind înregistrarea deceselor, iar joi, 1 iunie 2017, respectiv duminică, 4 iunie a.c., va fi închis", a anunțat Primăria Ploiești.
În aceste condiții, până pe 6 iunie, la Ploiești nu se vor oficia cununii, nu se pot înregistra nașteri, nu se primesc dosare și nu se eliberează acte de identitate.

Vă reamintim că bugetarii au liber pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, dar și luni, pe 5 iunie, în a doua zi de Rusalii. De asemenea, Guvernul a hotărât ca și ziua de 2 iunie să fie liberă, pentru a se crea această minivacanță de 5 zile, singura condițiile fiind ca orele de vineri să fie recuperate (VEZI DETALII).

Back To Top