Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuseAdministratorul şi contabila unei societăţi comerciale din Ploieşti sunt cercetaţi penal de către ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Prahova, cei doi fiind acuzaţi că au prejudiciat bugetul de stat cu 1 400 000 de lei în urma unor tranzacţii cu cereale.

Administratorul firmei, un bărbat de 29 de ani şi contabila, în vârstă de 57 de ani, au cumpărat, în vara anului trecut, 23 000 de tone de grâu, 14 000 de tone de rapiţă şi 1 900 de tone de orz, pentru care au plătit 38 200 000 de lei fără TVA.

În contabilitate, produsele au fost trecute ca fiind achiziţionate în baza unor borderouri de achiziţie de la populaţie, dar în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că documentele erau false, producătorii agricoli menţionaţi în ele neavând nicio relaţie comercială cu societatea învinuiţilor. Conform anchetatorilor, societatea comercială achiziţiona produsele de la producători particulari, în acest caz nefiind necesară plata T.V.A. Ulterior, produsele erau revândute unor firme, dar de data aceasta cu T.V.A. aferent, prejudiciul cauzat în urma tranzacţiilor fiind de 1 400 000 de lei. În urma unor percheziţii domiciliare poliţiştii au ridicat de la locuinţele celor doi  20 000 de euro, 15 000 de lei şi au instituit sechestru asigurator asupra unei maşini de lux.

Administratorul şi contabila firmei au fost reţinuţi. Astăzi, ei vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals.

Back To Top