Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lukoil2După ce au respirat benzen şi azot, ploieştenii au fost nevoiţi să tragă în plămâni fenol şi aldehide. S-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, când zeci de locuitori din cartierul Mihai Bravu s-au plâns din nou, de mirosul pestilenţial pe care au fost nevoiţi să îl suporte. În primă fază, comisarii Gărzii de Mediu Prahova au mers în control la rafinăria Petrotel Lukoil, bănuind că de acolo vine mirosul. Surpriza a venit însă atunci când reprezentanţii autorităţilor de mediu au ajuns la fabrica de vată bazaltică Isover. Acolo au descoperit că instalaţia de reţinere şi evacuare a gazelor arse s-a defectat, iar avaria nu a fost raportată de către reprezentanţii Isover autorităţilor de mediu din Prahova.

Pentru că nu au anunţat autorităţile de mediu cu privire la defecţiunea apărută în sistemul de stocare şi evacuare a gazelor arse, cei de la Isover au fost amendaţi, ieri, cu 50 000 de lei. Până acum, în afară de mirosul insuportabil pe care toţi cei care trecut vineri şi sâmbătă prin cartierul Mihai Bravu l-au simţit, nu există altă dovadă a faptului că a existat poluare produsă de Isover. Comisarii de Mediu cred însă că a fost vorba despre poluare cu fenol şi aldehide. Tocmai de aceea la începutul lui martie cei de la Isover sunt aşteptaţi la Garda de Mediu cu rezultatele monitorizării în ceea ce priveşte emisiile de noxe ale fabricii.

„În momentul în care instalaţia de reţinere şi evacuare a gazelor arse se defectează, nu mai ai control asupra gazelor arse care sunt emise în atmosferă. Cei de la Isover au recunoscut defecţiunea şi au semnat, ieri, nota noastră de constatare. Urmează să stabilim şi dacă valorile de fenol şi aldehide au fost depăşite, iar în acest caz vom lua noi măsuri” a declarat astăzi şeful Gărzii de Mediu Prahova pentru MEDIAFAX.

Între timp, pentru că nu a luat măsuri pentru prevenirea emisiilor de hidrocarburi, rafinăria Petrotel Lukoil a mai primit o amendă în valoare de 500 000 de lei, a doua dată acestui agent economic în mai puţin de două săptămâni de către de la Garda de Mediu Prahova.

Dincolo de aceste amenzi, nicio autoritate din Prahova nu-şi asumă responsabilitatea de a le spune ploieştenilor cine anume i-a gazat săptămâna trecută. Se dau amenzi pe diverse motive, însă, oficial,  nu există nici un vinovat pentru poluarea continuă pe care ploieştenii au fost nevoiţi să o suporte. (Daciana Ilie)

Back To Top