Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean de urgente ploiestiConsiliul Judeţean Prahova pregăteşte un proiect de amploare pentru construirea unui nou corp de clădire pe şapte niveluri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, iar în acest moment are în derulare o licitaţie pentru realizarea studiului de fezabilitate. Administratorul public al judeţului, Fabioara Ionescu, a anunţat că şase firme au depus oferte în cadrul acestei proceduri de selecţie.

Proiectul de extindere a unităţii medicale vizează construirea unui nou corp de clădire, la sediul principal din zona de nord a Ploieştiului, undeva în partea dreapta-spate a actualului imobil. În noua clădire urmează să fie aduse secţiile care în prezent funcţionează în sediul secundar de la Spitalul Boldescu, totodată aceasta urmând să asigure şi spaţiul necesar pentru extinderea blocului operator şi a zonei de terapie intensivă.

Următorul pas, după finalizarea acestei licitaţii, va fi ca firma selectată să elaboreze studiul de fezabilitate, document premergător începerii lucrărilor, care va fi dezbătut de consilierii judeţeni, alături de indicatorii tehnico-economici aferenţi acestei investiţii. După acest pas, Consiliul Judeţean va lansa o nouă licitaţie, pentru serviciile de proiectare şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

Administratorul public al judeţului Prahova a precizat că la licitaţia pentru studiul de fezabilitate au fost depuse şase oferte, iar comisia este în acest moment în etapa de evaluare, fiind de aşteptat ca în următoarele două săptămâni să fie anunţat câştigătorul.

Back To Top