Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

colegiul Al Ioan Cuza PloiestiNu contează cât de lung ai părul, important e cât și cum gândește profesorul! Doi elevi ai Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești au fost tunși de profesoara de matematică, primind acest tratament umilitor în fața colegilor, pentru că ar fi avut părul prea lung. Cazul revoltător a fost semnalat de către deputatul Dan Rădulescu (USR), care a fost contactat de unul dintre părinții elevilor în cauză.

Postarea lui Dan Rădulescu:

„Vă amintiți vremurile acelea, când pe unii-i ridica miliția și-i tundea-n dubă? Ori, vorba zeflemitoare, "ia, bă, cinci lei și tunde-te!"? Ori, anii 90, când minerii-i tăbăceau bine pe cei cu o frizură necorespunzătoare? Ei, bine, acele vremuri nu sunt atât de îndepărtate, precum ați fi tentați să credeți...

Astăzi, m-a sunat Razvan Ionita. Avea o voce gâtuită de indignare. Băiatul lui este elev într-a șaptea la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești. De o bună bucată de vreme era tachinat de doamna profesoară de matematică, nu pe motiv că nu s-ar fi priceput la disciplina lui Pitagora, ci pentru că, în viziunea dumneaei, micuțul nu corespundea – avea părul lung.

Degeaba tatăl i-a explicat, inclusiv dirigintei, de nenumărate ori cum stă treaba, doamna, nu și nu. Până astăzi. Când a pus câțiva colegi să-i măsoare părul copilului, a constatat cei 15 centimetri, apoi le-a cerut o foarfecă și l-a tuns. A urmat încă un coleg de clasă, la fel de "necorespunzător".

Nu a contat că acei copii au 13 ani. Că s-ar fi putut speria și reacționa cumva, încât să se întâmple o tragedie, calea dintre o foarfecă și un ochi, o ureche sau o mână, fiind extrem de mică, mai ales în aceste cazuri. Nu! Nu a contat pentru onorabilul cadru didactic că gestul său necugetat poate lăsa urme adânci în dezvoltarea psiho-emoțională a celor doi adolescenți!

Nici că, în urma unei plângeri la poliție – care și sper să se întâmple – poate fi acuzată de vătămare corporală.
Am sunat acum la secretariatul colegiului. Doamnele directoare sunt plecate. Luni...
Consider că această doamnă profesoară nu onorează învățământul românesc!" - postare Dan Rădulescu Facebook.

Răzvan Ioniță, tatăl unuia dintre elevii umiliți, a povestit pentru observatorulph.ro ce s-a întâmplat: "Astăzi m-a sunat fiul meu să îmi spună că diriginta l-a tuns în fața clasei, așa cum îl amenințase de mai multe ori. Practic, în timpul orei, profesoara pe care nu vreau să o nominalizez încă, a început să măsoare părul copiilor cu o riglă. Când a ajuns la fiul meu și la alt coleg, cei doi având părul mai lung decât ceilalți, a cerut o foarfecă și i-a tuns! Evident, copilul meu a fost traumatizat de gestul incalificabil al dirigintei. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă fiul meu se zbătea când diriginta era cu foarfeca aproape de fața sa? "

Potrivit observatorulph.ro, părintele a mers într-un suflet la școală pentru a cere explicații conducerii colegiului și dirigintei, care este și profesoară de matematică, însă niciunul dintre dascălii respectivi nu a fost de găsit la ora 13:45. "Luni voi avea o discuție cu cei răspunzători pentru această umilire a copilului meu, alături de părinții celuilalt elev, care a avut parte de același tratament, repet, incalificabil" susține Răzvan Ioniță.

Cazul a apărut vineri după-amiază, când nu s-a putut lua legătura cu reprezentanții CN A.I.Cuza. Pentru puncte de vedere și alte detalii ale persoanelor implicate vă invităm să folosiți mailul redacției, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top