Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cine a ajuns la cumpărături în ultimele zile și-a cam pus mâinile în cap. Carnea, produsele din carne, untul și ouăle s-au scumpit semnificativ. Cu privire la acestea din urmă, ministrul Agriculturii spune că este vorba despre o cauză la nivel european.

Ouăle care, până acum câteva zile, costau 45-50 de bani bucata se vând acum cu 80 de bani. Scumpirea este semnificativă și a fost sesizată, cu siguranță, de toți cei care au ajuns la cumpărături în ultimele zile. Ministrul Agriculturii spune, însă, că scumpirea nu ar fi cauzată de factori interni, ci de probleme la nivel european, deși acestea nu sunt de ieri, de azi, și până acum nu s-au reflectat în prețul la raft, în țara noastră.
"Acum este un puseu pe piață și este generat de condițiile care s-au creat la nivel european. Foarte multe ferme din Europa producătoare de ouă din Olanda, din Franța, din Belgia, datorită scandalului Fipronil, foarte multe efective au dispărut, au intrat în asanare spațiile respective și acum, oferta fiind mai mică, evident că piața a reacționat în mod natural", a explicat ministrul Petre Daea sâmbătă, la Ploiești, unde se află pentru târgul organizat în cadrul campaniei "Alege oaia".

Back To Top