Categorie: Actual

Red-CrossPenitenciarul Ploieşti angajează medic specialist în medicină generală şi medicină de familie. Postul a fost scos la concurs în data de 11 februarie, iar candidaţii îşi pot depune dosarele la sediul penitenciarului, din strada Rudului, până pe 25 martie, iar tematica şi bibliografia de concurs pot fi accesate pe site-ul Ministerului sănătăţii, www.ms.ro.
Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să plătească o taxă de 250 de lei şi trebuie de asemenea să dea un test psihologic, care va fi parte a dosarului de candidat.

Acelaşi post a fost scos la concurs la sfârşitul anului trecut, însă nici un candidat nu s-a înscris la concursul care a avut loc în luna ianuarie.

Situaţia de la Ploieşti, unde nici un medic nu vrea să vină să profeseze în penitenciar, se regăseşte în toată ţara. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs 34 de posturi de medici şi 2 de farmacist.

În decembrie anul trecut au fost scoase la concurs 39 de posturi de medic şi farmacist, însă doar trei dintre ele au fost ocupate. Alţi trei candidaţi nu au promovat examenul, iar pentru celelalte posturi nu s-a prezentat nici un candidat.

Back To Top