Categorie: Actual

stand_up_costelJoi, 24 martie, începând cu ora 21, la restaurantul Vienna Cafe din Ploieşti, avem seară de stand up comedy, împreună cu Constantin Bojoc „Costel”. Intrarea costă 20 de lei, studenţii plătind un preţ redus de 18 lei.

Costel a dat admiterea la UNATC când era deja anul IV la Politehnică. Acum, după patru ani de facultate, ani buni de improvizaţie şi stand up împreună cu trupa Deko, două piese la Teatrul Mic şi teatrul Metropolis şi roluri în producţiile lui Cristian Mungiu şi Dan Chişu Constantin Bojoc şi-a perfecţionat stilul interpretativ, având mare succes în rândul publicului amator de improvizaţie şi stand up comedy.

Pentru rezervări, puteţi suna la numărul de telefon 0721.574.819. Biletele pentru studenţi nu se pot achiziţiona decât în avans. În ziua spectacolului, la intrarea din restaurant, nu se vând decât bilete la preţul întreg. Pentru alte informaţii legate de acest proiect, trimiteţi un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top