Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

casuta mos craciunDupă o perioadă în care au existat multe necunoscute, conducerea Primăriei Ploieşti pare să fi definitivat în ultimele câteva zile toate aspectele legate de activităţile festive pe care le va organiza în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest an, în centrul municipiului va fi amenajat un târg de Crăciun, va exista un patinoar în aer liber şi vor fi amplasate două căsuţe ale lui Moş Crăciun, unde copiii din oraş vor putea veni pentru a primi cadouri.

Autorităţile locale au desfăşurat astăzi o şedinţă în Palatul Administrativ cu privire la activităţile programate în luna decembrie.

Cu această ocazie s-a hotărât ca Moș Crăciun să aibă două căsuțe unde îi va primi pe copii și le va oferi diverse daruri.

Una dintre căsuțe, decorată cu elemente 3D cu led-uri, conform condeptului furnizat de o firmă specializată, va fi amplasată în fața Palatului Administrativ, în cadrul târgului de Crăciun. Conform deciziei, cea de-a doua va fi amplasată în clădirea Halelor Centrale, în contextul în care conducerea Hale şi Pieţe Ploieşti şi-a anunţat intenţia de a organiza la etaj, în spaţiile disponibile, dar şi pe esplanada Halelor, propriul târg de Crăciun.

Back To Top