Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, avertizări în lanţ valabile până marți seară, anunțând înrăutățirea vremii în majoritatea regiunilor. A fost emis inclusiv un cod portocaliu de ninsori, pentru șase județe, care vizează în special zona montană.

 

O informare meteorologică este în vigoare până luni, la ora 16.00, anunțând extinderea ariei precipitațiilor din vest către restul țării. În Banat, Crișana, Maramureș și zona de munte aferentă, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...20 l/mp. Va ploua, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei și în zona de deal din regiunile vestice, trecător se vor semnala precipitații mixte. La munte, treptat vor predomina ninsorile și mai ales în zona înaltă se va depune strat de zăpadă.
De azi după-amiază, majoritatea județelor intră sub avertizări meteo. Un cod portocaliu a fost emis pentru Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei, valabil până marți, la ora 16.00. "În intervalul menționat, în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Local în județele Vrancea, Buzău, Brăila Ialomița, Călărași și Ilfov vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55...65 km/h. Cantități de apă de 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp vor fi și în Dobrogea și vestul Olteniei. Îndeosebi în dimineața zilei de marți, precipitații mixte se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia", anunță meteorologii.
De asemenea, până marți, la ora 18.00, Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei intră sub cod galben de ninsori și viscol. "În Carpații Meridionali și Orientali, va ninge însemnat cantitativ, iar vântul va prezenta intensificări temporare mai ales în zona înaltă, cu viteze la rafală de 55...70 km/h. Îndeosebi în noaptea de luni spre marți (27/28 noiembrie) și în prima parte a zilei de marți (28 noiembrie) precipitații predominant sub formă de ninsoare se vor semnala și în sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei, unde local se va depune strat de zăpadă", mai precizează ANM.
Cele mai afectate regiuni, în timpul acestui episod de iarnă, vor fi însă zonele de munte ale județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, pentru care este valabil cod portocaliu în intervalul 27 noiembrie, ora 20.00 - 28 noiembrie, ora 16.00. Aici va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55...70 km/h spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

Back To Top