Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Imagini rare cu Regele Mihai, în momentul în care şi-a început exilul în Elveţia, la Lausanne, au fost difuzate într-un jurnal de ştiri din 1948 ș păstrate în Arhiva Naţională a Germaniei. Înregistrarea îl surprinde pe Rege coborând din tren, apoi intrând în hotelul Beau Rivage. Multă lume s-a întrebat, de-a lungul vremii, cu cât aur a plecat Regele Mihai din România.

 

În volumul „Convorbiri cu Mihai al României", apărut la Editura Humanitas, Regele Mihai I povestește că a avut voie să ia cu el „doar lucrurile de imediată folosinţă". ,,Când am ajuns în Sinaia, am găsit aici o comisie de la Bucureşti, despre care am aflat că trebuie să facă atât inventarul lucrurilor de la Peleş, cât şi al obiectelor personale ce urma să le luăm cu noi la plecare. Persoanele din comisie au urmărit-o pe mama la fiecare pas. N-au lăsat-o singură nicio clipă. Nu i-au permis să să ia nici măcar o scrumieră de pe masă", a povestit Regele în volumul citat de Digi 24.
A fost întrebat dacă el și mama sa, Elena, au putut lua măcar bijuteriile. "Bine, dar astea erau puţine! N-a putut să-şi ia decât lucrurile de imediată folosinţă. La fel au procedat şi cu mine, ne-au scotocit bagajele înainte de-a intra în tren. Cu toate că personajele din comisia (de control al averii n.r.) n-au permis să luăm cu noi decât, aşa cum spuneam, lucrurile de imediată folosinţă, ne-au lăsat să ieşim cu patru automobile. Nici până astăzi n-am reuşit să aflu de ce. Ca să se creadă că maşinile acelea erau pline cu averi. În fine".

Back To Top