Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Voucherele de vacanță se vor acorda în 2018, a anunțat luni, la Sinaia, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând și termenul până la care acestea vor ajunge la beneficiari.

 

Bugetul de anul viitor va include și sumele necesare pentru acordarea voucherelor de vacanță, a anunțat luni, ministrul Turismului, prezent la Sinaia pentru o întâlnire cu autoritățile locale și județene, prilejuită de comandamentul de iarnă pentru sezonul 2017-2018 (VEZI DETALII). "Începând cu 2018 sunt prevăzuți și banii pentru voucherele de vacanță. Vă anunț că în bugetul anului 2018 există filă separată pentru acest lucru. Toți cetățenii le vor primi până în martie-aprilie, dar deja sunt instituții care au acordat aceste vouchere de vacanță", a mai precizat ministrul.
Tichetele pot fi acordate în 2018, însă nu sunt obligatorii și vor fi primite doar de angajații instituțiilor care au bani pentru așa ceva. În Prahova, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, a anunțat, luna trecută, că funcționarii din instituție se vor bucura de acest beneficiu, anul viitor, efortul bugetar este estimat la aproximativ 5,1 milioane de lei (VEZI DETALII).
Potrivit legislației, valoarea unui astfel de tichet este egală cu cea a salariului minim brut care, de la 1 ianuarie 2018, va fi majorat la 1.900 de lei.

Back To Top