Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Procurorii DIICOT Ploiești, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Ploiești, Pitești, Călărași și Ialomița, sprijiniți de poliţişti din cadrul IJP Prahova și jandarmi, au descins, joi, la 28 de adrese din Prahova și București. Acțiunea s-a derulat în vederea destructurării unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri.

 

Gruparea era specializată în traficul de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără de a deține autorizație. Potrivit procurorilor DIICOT, există suspiciunea că membrii grupului au comercializat canabis, provenit din municipiul București și surse externe, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive provenite din alte județe ale țării. În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diverse cantități de materie vegetală, un pistol supus autorizării, cu muniție neletală, deținut în mod ilegal, cântare, dispozitive destinate mărunțirii plantei de canabis (grindere), telefoane mobile și diferite sume de bani, după cum se arată într-un comunicat al anchetatorilor.
90 de persoane au fost conduse joi la audieri, în acest dosar în care Poliția anunță continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Back To Top