Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Acțiunile de sezon ale polițiștilor continuă. Joi dimineață, la mai multe adrese din Câmpina au loc percheziții, într-un dosar privind comercializarea ilegală de articole pirotehnice.

 

Opt percheziții sunt efectuate, joi dimineață, de polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi, în municipiul Câmpina. Potrivit IJP, "activitățile vizează persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept. Din cercetări a reieşit că, începând cu 1 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi achiziționat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deținute în scopul recomercializării".
Reprezentanții Poliției anunță că vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
Foto ilustrație

Back To Top