Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Noul an va începe rău pentru pacienții asigurați. Dacă medicii de familie ajung să pună în practică amenințarea, din 3 ianuarie, orice vizită la medicul de familie va trebui plătită, deoarece aceștia spun că nu vor mai asigura servicii decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

 

Anunțul medicilor de familie vine la mai bine de o lună de la protestele de amploare derulate de aceștia și de pacienți, împotriva condițiilor din asistența medicală primară. Aceștia spun că, în acest, revendicările lor nu au primit un răspuns concret, altul decât sfidarea premierului care le-a dat asigurări, în prezența mai multor membri ai Cabinetului, că se va lucra pentru remedierea problemelor din sectorul asistenței medicale primare. "Prim-ministrul Mihai Tudose și-a manifestat disponibilitatea pentru dialog și în prezenţa ministrului Sănătăţii, ministrului de Finanţe, președintelui interimar al CNAS și ministrului Dialogului Social a decis formarea unui grup de lucru cu scopul de a răspunde solicitărilor medicilor de familie. Acest grup de lucru a început să funcționeze imediat, zeci de ore de discuții și consultări consumându-se în echipe paralele care au abordat atât la CNAS cât și la Ministerul Sănătății debirocratizarea, o nouă abordare a asistenței medicale primare, o finanțare de tip european, drepturi ale medicilor de familie. La mai bine de o lună de atunci constatăm că principalele revendicări nu şi-au găsit rezolvarea. Cu excepția unor minime cosmetizări ale proiectului de Contract-cadru viitor, rezultatele discuțiilor purtate în ultima lună sunt doar promisiuni, amânări, prevederi echivoce, propuneri rămase în analiză și refuzuri nejustificate ale propunerilor organizațiilor medicilor de familie. În locul unei creșteri a procentului alocat asistenței medicale primare de la 5,77% la 10% din Fondul Național Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate, administrat de CNAS, proiectul de buget pentru anul 2018 aflat în acest moment în dezbatere în Parlamentul României, prevede o stagnare la 5,8%! Cei responsabili de reglementările din sistemul de sănătate şi de asigurarea unei finanţări corecte a segmentului de asistenţă medicală primară dovedesc o disponibilitatea extrem de redusă de a modifica ceva consistent. Se constată la propriu că autoritatea prim-ministrului României este sfidată de funcţionărimea unui sistem inert şi rigid, incapabil de ameliorări de substanţă! Deşi medicii de familie sunt baza piramidei sistemului public de sănătate, CNAS, Guvernul şi Parlamentul României aleg să ignore soarta a peste 25.000 de medici şi asistenți medicali care oferă servicii medicale întregii populaţii a României", se arată într-un comunicat al Societății Naționale de Medicină de Familie.
Drept urmare, revenirea în cabinete, după vacanțele de sărbători, ar putea marca o premieră alarmantă în sănătatea românească. Asigurații riscă să nu mai poată beneficia gratuit de serviciile la care au dreptul, conform statului pe care îl au. "Organismele reprezentative ale medicilor de familie, parteneri în Coaliția Solidari pentru Sănătate consideră această atitudine o jignire majoră adusă pacienților și profesioniştilor din medicina familiei. Societatea Națională de Medicină Familiei și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie anunță că începând cu data de 3 ianuarie 2018, cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, ca urmare a nesemnării actelor adiționale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistență medicală primară încheiate cu casele de asigurări de sănătate județene", avertizează medicii de familie.

Back To Top