Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bani mulți și măcar un strop de noroc. De asta aveți nevoie ca să o scoateți la capăt cu bine, în cazul în care v-ați propus să petreceți sărbătorile în stațiunile de pe Valea Prahovei. Nici nu au început să apară clienții de sezon, că operatorii economici au și scos la înaintare "artileria grea": produse expirate, de proveniență dubioasă, condiții jalnice de cazare și țepe în meniu, toate se regăsesc deja în ofertele din stațiunile prahovene, unele care, la preț, bat de multe ori și tarifele practicate pentru pachetele externe.

Ce ați putea găsi în stațiunile montane a fost dezvăluit de comisarii ANPC. Comandamentul de iarnă și-a început activitatea duminică, printr-o razie în timpul căreia echipele de la Protecția Consumatorilor au dat de tot felul de abateri: lipsa elementelor de informare, nerespectarea condițiilor prescrise, lipsă gramaj la băuturi, produse neconforme (clementine, ciocolată, bomboane de ciocolată), practici comerciale înșelătoare, dar și de produse cu termenul de valabilitate expirat (carne și produse din carne – 30 kg, lactate – 9 kg, blat tort – 2 kg), legume și fructe cu modificări organoleptice, condiții de cazare improprii sau pârtii unde lipseau informații privind limita de vârstă pentru acces.

"Urmare a deficienţelor constatate, au fost dispuse următoarele măsuri:  aplicarea a 9 sancţiuni contravenţionale, din care 7 avertismente si 2 amenzi în valoare de 25.000 lei pentru încălcarea reglementărilor privind protecţia consumatorilor, oprirea definitivă şi retragerea  de la comercializare - produse în  valoare de 825 lei, oprirea temporară de la comercializare", a anunțat ANPC, după verificările de duminică.

Dar controalele au continuat și în această săptămână. Marți, comisarii dat amenzi de aproximativ 120.000 de lei, au oprit temporar de la comercializare mai multe produse, care nu prezentau elemente de identificare, și au retras de la vânzare  153,7 kg produse, în  valoare de  3.620 lei. De această dată, sancțiunile au fost date pentru lipsa elementelor de identificare la produse din carne,  lipsa elementelor de identificare la jucării – produse neconforme și condiții de depozitare improprii, produse neconforme (carne, preparate gătite, legume congelate).

Comandamentul de iarnă este operațional până pe 22 decembrie, dar și între Crăciun și Anul Nou, mai precis în perioada 27 - 29 decembrie.

 

 

Back To Top