Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

andreea banica concertPrimăria Ploieşti a semnat vineri contractul pentru asigurarea spectacolului care va avea loc de Revelion în centrul municipiului. Concertele vor începe la ora 22.00, iar la miezul nopţii este programat un foc de artificii, au anunţat reprezentanţii administraţiei locale, într-un comunicat de presă trimis vineri.

 

"Primăria municipiului Ploiești invită ploieștenii, în noaptea dintre ani, să petreacă Revelionul împreună cu cei dragi, în centrul civic al orașului, la un concert special dedicat lor. Evenimentul va începe la ora 22.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, urmând să ne aducă veselie și încântare cunoscuții artiști: Andreea Bănică, Dorian Popa, Amna și trupa Alb și Negru. La cumpăna dintre ani, cei prezenți vor admira spectaculoase focuri de artificii, care vor fi lansate din zona Parcului Toma Socolescu", se arată în comunicatul de presă.

În paralel, tot astăzi a avut loc şi o şedinţă a comisiei municipale de avizare a întrunirilor publice, în care forţele de ordine au propus ca, pe durata spectacolului pirotehnic, traficul rutier pe Bulevardul Republicii să fie închis, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Take Ionescu şi sensul giratoriu din faţa Catedralei. Cel mai probabil, în noaptea de 31 decembrie, acest sector de drum din centrul oraşului va fi închis aproximativ o oră, de la 23.30, pentru evitarea eventualelor incidente.

Back To Top