Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Încă de la primele ore ale zilei, Drumul Național 1 s-a aglomerat, fiind înregistrate valori mari de trafic atât spre sensul spre Capitală, cât și pe cel spre Brașov.

Potrivit Poliției Prahova, la ora 12.00 se circula în coloana de la km 138, limita cu jud. Brașov, până la Bușteni, iar pe sens opus era probleme de la Nistorești până la Comarnic şi de la Poiana Țapului până la întrarea în Bușteni. Pe toată zona se acționează în dispozitiv pentru fluență, pe zonele centrale circulându-se cu 20-30 km/h, mai menționează IJP.
Potrivit Infotrafic, polițiștii recomandă deja rute ocolitoare. "În judeţul Braşov, începând cu ora 11:35, din cauza aglomeraţiei, în zona Dârste, a fost luată măsura informării participanţilor la trafic, care rulează pe DN1, că dinspre Braşov către Valea Prahovei, pot circula pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se recomandă (din zona Râşnov) şi ruta DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN 1A, fie către Piteşti pe DN 73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1. Precizăm că, traficul rutier este intens pe DN 1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers", a anunțat Poliția Română.

Foto ilustrație

Back To Top