Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

codul rutierDe azi, permisul de conducere devine mai greu de obţinut sau chiar imposibil pentru românii care suferă de boli grave. Cei care au insuficienţă cardiacă severă ori dispozitive cardiace implantate nu vor mai putea conduce. Iar bolnavii de diabet care vor să-şi păstreze carnetul vor fi nevoiţi să treacă pe la medic mai des decât ceilalţi şoferi.

Specialiştii consultaţi de Ministerul Sănătăţii spun că afecţiunile inimii sunt un pericol pentru siguranţa rutieră - o criză puternică nu mai permite controlarea maşinii. Aşa că lista afecţiunilor care blochează obţinerea permisului de conducere a fost completată, informează Digi 24. Insuficienţa cardiacă şi anevrismul aortic sunt pe lista bolilor care atrag respingerea dosarului pentru obţinerea sau prelungirea permisului de conducere. Nici cei care au implantate defibrilatoare sau stimulatoare cardiace nu au nicio şansă să se mai urce la volan.

Condiţiile sunt mai dure şi pentru diabetici, mai notează sursa citată. Dacă pentru un şofer sănătos permisul de conducere este valabil 10 ani, cu posibilitatea de a-l prelungi după un control medical, diabeticii vor fi obligaţi să îşi facă aceleaşi teste la fiecare cinci ani, iar specialistul care îi îngrijeşte decide dacă starea de sănătate le permite să se urce la volan.

Ordinul e în vigoare de anul acesta şi restricţionează dreptul de a conduce maşini şi în cazul altor afecţiuni. Doar că nu prevede exact cine ar trebui să se asigure că o persoană grav bolnavă nu se urcă la volan.

În urmă cu nici o săptămână, la Suceava, un şofer care suferă de epilepsie a făcut o criză la volan şi a provocat un accident teribil. Cinci oameni au fost răniţi şi şase maşini distruse. Bărbatul avea un permis de conducere valabil, iar medicii care l-au tratat nu au informat autorităţile cu privire la problemele de sănătate.

Back To Top