Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Accidente unul după altul, marți dimineață, pe DN 1, în zona localității prahovene Comarnic. Două persoane și-au pierdut viața, în evenimente distincte, iar în al treilea a fost implicată și o mașină de Poliție.

 

Primul accident s-a produs în zona cartierului Posada, din cauza unei întoarceri neregulamentare, a anunțat IJP Prahova.
Șoferul care a efectuat manevra, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în stare gravă de echipajele de urgență trimise la fața locului. Potrivit ISU Prahova, care a trimis pentru intervenție un echipaj de pompieri, descarcerarea și o ambulanță SMURD, acesta era inconștient și a fost supus imediat manevrelor de resuscitare, fiind transportat la spital.
Din păcate, la scurt timp după aceea, bărbatul a decedat.
După numai o oră, echipajul SMURD care intervenise mai devreme a fost chemat, la câțiva kilometri distanță, la un alt accident petrecut tot pe DN 1, la Comarnic. IJP Prahova a anunțat că, de această dată, unuia dintre șoferii mașinilor implicate i s-ar fi făcut rău la volan. În ciuda eforturilor medicilor, și această victimă, un bărbat de 70 de ani, a murit.
Evenimentul a provocat, indirect, și un al treilea accident. Tot pe DN 1, tot în zona Comarnic. De această dată, a fost implicată și o autospecială de Poliție, care avea semnalele în funcțiune și se îndrepta spre locul evenimentului descris mai sus. Din fericire, în acest caz nu s-au înregistrat victime.
Infotrafic a anunțat, la ora 10.00, că traficul rutier este oprit pe DN 1 Comarnic- Sinaia, la kilometrul 106+950 de metri.

Back To Top