Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dacă proverbialul ger al Bobotezei s-a lăsat așteptat, primele zile ale anului aducând vreme de primăvară, iată că, la jumătatea lunii ianuarie, lucrurile par să intre în limite normale. O informare meteo de frig și ninsori este valabilă în acest weekend, iar tendința pare că se va menține și pe parcursul săptămânii viitoare.


Începând din cursul nopții de vineri spre sâmbătă (12/13 ianuarie) vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (13 ianuarie) local și în centrul și nord-vestul țării. Se vor înregistra viteze la rafală de 45...55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, de până la 60...70 km/h, anunță Administrația Națională de Meteorologie, precizând că, duminică (14 ianuarie), intensificări temporare ale vântului vor mai fi în Dobrogea, mai ales în zona litoralului, sudul Banatului și local în Muntenia.
Conform avertizării, în mai multe regiuni sunt așteptate precipitații, ce-i drept slabe, dar care pe alocuri se vor transforma în lapoviță și chiar ninsori. "Din cursul nopții de vineri (12 ianuarie) și până în dimineața zilei de duminică (14 ianuarie), temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub formă de ninsoare în Oltenia, Transilvania și pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviță și ninsoare în Dobrogea, Banat și Crișana, iar local la munte și în Moldova va ninge. Se va forma polei sau ghețuș. Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminică (14 ianuarie) pe litoral, sud-vestul Olteniei și sudul Banatului", se mai arată în textul atenționării.
Inclusiv temperaturile coboară, în aceste zile, spre valorile specifice perioadei. "În intervalul menționat, vremea se va răci, astfel că duminică temperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar nopțile de la începutul săptămânii viitoare vor fi geroase îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul țării", mai precizează informarea valabilă până duminică, la ora 16.00.

 

Back To Top