Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un cod galben de vând este valabil, sâmbătă, în mai multe județe, inclusiv în zeci de localități din Prahova, până sâmbătă, la ora 20.00. 

Codul galben de vânt a fost emis pentru localitățile prahovene Ploiești, Mizil, Urlați, Albești-Paleologu, Baba Ana, Balta Doamnei, Bărcănești, Berceni, Boldești-Gradiștea, Brazi, Bucov, Ciorani, Cocorăștii Colț, Colceag, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Gherghița, Gorgota, Gura Vadului, Mănești, Olari, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Râfov, Sălciile, Șirna, Târgșoru Vechi, Tinosu, Tomșani, Valea Călugărească. Sâmbătă, în intervalul 16.00 - 20.00, este de așteptat ca, în aceste zone, să se înregistreze intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, local, viteze de 55 km/h și izolat 60 km/h.

Aceeași alertă este valabilă și în București, dar și în localități din județele Buzău, Brăila, Ilfov, Argeș, Ialomița, Teleorman, Călărași și Dâmbovița.

De asemenea, până duminică, la ora 16.00, în toată țara este valabilă și o informare meteo de vreme rea (VEZI DETALII).

Back To Top