Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Salvamontiștii intervin, sâmbătă după-amiază, în Bucegi, unde un turist care făcea parte dintr-un grup format, se pare, din cinci persoane, a fost prins de avalanșă, în zona Valea Coștilei.

 

Din informațiile de până acum, ceilalți membri ai grupului au reușit să se salveze din calea avalanșei, o singură persoană fiind prinsă. Salvamontiștii au plecat pe traseu, pentru evaluarea situației și pentru a stabili un plan de intervenție.

Nu se știe dacă turistul mai este sau nu în viață. Tânărul ar fi fost târât câteva sute de metri în prăpastie.

Sâmbătă, în Bucegi, la altitudini de peste 1.800 de metri, este valabil un cod portocaliu de avalanșă, ceea ce înseamnă că există un risc însemnat de producere a acestor fenomene.

Salvamontiștii reamintesc că toate traseele de creastă sunt închise în sezonul de iarnă și îi avertizează pe turiști să nu se aventureze pe aceste rute, oricât de bine pregătiți ar fi, din punct de vedere fizic și al echipamentului.

Update: În jurul orei 19.00, salvamontiștii au sistat căutările, după declanșarea unei noi avalanșe care a fost la un pas să surprindă echipa de salvatori. Operațiunea va fi reluată duminică dimineață.

Back To Top