Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pompierii prahoveni s-au luptat ore în șir, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Târgșorul Vechi, cu flăcările care au cuprins un abator de porci.

 

Incendiu a izbucnit în jurul orei 20.30, la o unitate amplasată în satul Strejnic, aproape de Crângul lui Bot. Peste 40 de pompieri, între care cinci ofițeri, cu nouă autospeciale, dar și echipaje SMURD, au fost trimise la fața locului, unde flăcările afectau o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.
Din fericire, incendiul nu a făcut victime și nici nu a ajuns la rezervoarele din apropiere, în care se aflau cinci tone de motorină și 2,5 tone de GPL. În schimb, pagubele materiale sunt însemnate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, au ars acoperișul halei și spații administrative, utilaje și instalații, bunuri și obiecte de uz casnic.
Incendiul, declanșat din cauza efectul termic, respectiv a unui mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit, a fost lichidat în jurul orei 23.20, ultimele echipaje de intervenție retrăgându-se abia spre dimineață.
Foto: ISU Prahova

Back To Top