Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Tânărul surprins de avalanșă, sâmbătă după-amiază (VEZI DETALII), pe Valea Coștilei, nu a fost găsit încă. Din cauza condițiilor de pe munte, salvamontiștii au fost nevoiți să oprească, în jurul orei 19.00, operațiunile de căutare, pentru a le relua duminică dimineață, pe lumină.


Un grup de cinci turiști, patru băieți și o fată, au urcat sâmbătă pe Valea Coștilei din Bucegi. Unul dintre ei, când mai avea câțiva metri să iasă pe platou, a căzut, declanșând o avalanșă care a parcurs toată valea, oprindu-se la 50 m de Refugiul Coștila, potrivit Salvamont Prahova. "Mai mulți alpiniști, aflați în momentul respectiv la Refugiul Coștila, au declanșat operaţiunea de căutare a acestuia, găsindu-i doar casca, rucsacul și cei doi pioleți. Salvamontul, ca unică structură abilitată legal să intervină în astfel de situații, a constituit o echipă de intervenție formată din 8 salvatori montani de la SPJ Salvamont Prahova și 6 de la formația locală Salvamont Bușteni. Aceasta a ajuns la fața locului și a pornit imediat acțiunea de căutare, conform procedurilor, prin sondarea brută și detaliată a zonei avalanșei, deși afară se întunecase", anunțat Salvamont Prahova.
În jurul orei 19.00, s-a decis, însă, sistarea căutărilor, după ce o nouă avalanșă s-a declanșat, fiind aproape să surprindă echipa de căutare, a anunțat sursa citată, precizând că acțiunea se reia duminică, la ora 8.00. "Ținând cont de toate elementele de la fața locului, lățimea și lungimea curgerii avalanșei în zona de final (aprox.8x100 m), avem speranța că mâine (duminică - n.r.) vom reuși să descoperim trupul victimei, totuși siguranța salvatorilor montani fiind pe primul loc", a mai transmis Salvamont Prahova.
"Ne întristează faptul că sfaturile noastre nu sunt luate în seamă, turiștii continuând să urce pe văile din abruptul prahovean sau pe traseele turistice marcate, dar care sunt închise în sezonul de iarnă, riscându-și în acest fel viața" este mesajul salvamontiștilor, după tragicul accident de sâmbătă.

Update - În jurul orei 10.00 a reînceput acțiunea de căutare a tânărului dispărut în avalanșa produsă sâmbătă, pe Valea Coștilei. 20 salvatori montani participă la operațiune, a anunțat, duminică dimineață , Salvamont Prahova.

 


Foto: Salvamont Prahova

 

Back To Top