Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În ciuda eforturilor salvamontiștilor, trupul tânărului luat de avalanșă, sâmbătă, pe Valea Coștilei, nu a fost găsit ieri. Salvatorii montani reiau, luni, căutările.

 

Oamenii muntelui se întorc, astăzi, pe Valea Coștilei, în ciuda temperaturilor scăzute și a riscului de producere a avalanșelor, în Bucegi fiind valabilă, și luni, o avertizare cod portocaliu. După ce sondele folosite duminică nu le-au fost de niciun ajutor, de această dată salvamontiștii vor folosi, la căutare, câini special dresați pentru astfel de intervenții. "S-a încheiat a doua zi de căutări pe Valea Coștilei, din păcate fără ca victima să fie găsită. E posibil ca aceasta să fie îngropată la mai mult de 2,5 m, acolo unde sondele de avalanșă nu ajung. Mâine (n.r. - luni) vor continua căutările, cu sprijinul a trei câini salvamont, antrenati pentru căutările în avalanșă", a anunțat Salvamont Prahova.

Tânărul a fost luat de avalanșă sâmbătă după-amiază, exact înainte să ajungă pe platou (VEZI DETALII).
Foto: Salvamont Prahova

Back To Top