Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ocolit de epidemie, vreme de mai bine de un an, interval în care aici a fost raportat un caz la câteva săptămâni, județul Prahova este, de la începutul lui 2018, județul cu cele mai multe îmbolnăviri raportate.

 

După ce, în primele zile ale anului, aici au fost confirmate șase cazuri, noua raportare publicată de Institutul Național de Sănătate Publică arată că, și în săptămâna 8-12 ianuarie, în Prahova, au fost confirmate 22 de noi cazuri de rujeolă, de aproape patru ori mai multe decât în perioada 1-5 ianuarie. Prahova se află, astfel, pentru a doua săptămână, în topul județelor cu cele mai multe confirmări, și este de asemenea județul cu cele mai multe cazuri noi apărute de la începutul anului: 28!
Până vineri, n raportările INSP apăreau 10.423 de cazuri de rujeolă, dintre care 38 de decese, majoritatea la copii cu vârste cuprinse între 0-1 ani, deci prea mici pentru a fi vaccinați, 13 dintre ei neavând, de altfel, nici condiții care să fi favorizat apariția complicațiilor.
Săptămâna trecută, în afară de cele 22 de cazuri din Prahova, au mai fost confirmate tot atâtea în Iași, alte 13 în Vaslui, nouă în Neamț, câte șapte în Bacău, Brăila și București, câte cinci în Botoșani, Olt și Suceava, patru în Galați, trei în Brașov, câte două în Argeș, Călărași și Dâmbovița, respectiv unul în Ialomița.

Back To Top