Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliţiştii de investigare a criminalității economice din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează, luni dimineață, 20 de percheziții la sediile unor societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni economice, în municipiul București și în județele Prahova, Bacău, Giurgiu și Ilfov.

 

Descinderile sunt organizate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și se derulează cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" din Ploiești. Acțiunea vizează persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracțională specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor. "În perioada 2012 – 2016, 3 societăți comerciale beneficiare ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de achiziții nereale. Pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală au fost folosite 10 societăți cu un comportament de tip fantomă. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 3.900.000 lei din actele de evaziune fiscală și peste 8.000.000 din infracțiunea de spălare a banilor. 19 persoane urmează să aduse la audieri", precizează IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top