Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O nouă informare meteo a fost emisă de meteorologi. Avertizarea, valabilă pentru toată țara, este în vigoare până miercuri, la ora 20.00.

Fenomenele vizate de atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie a debutat în cursul nopții de luni spre marți (15/16 ianuarie) și se manifestă și marți dimineață. Pe arii relativ extinse în sudul și sud-estul teritoriului ninge, în general slab cantitativ, iar pe litoral sunt posibile precipitații mixte și polei.
Din după-amiaza zilei de marți (16 ianuarie) precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. La început vor fi mai ales ninsori, ce se vor transforma treptat și în lapoviță și ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp, cu precădere, în zonele de munte și în sud-vest, anunță ANM. Local se va semnala polei în Banat, Crișana, Oltenia, Transilvania, apoi și în Muntenia, Moldova și posibil în Dobrogea.
În zonele de munte temporar vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, în noaptea de marți spre miercuri (16/17 ianuarie) îndeosebi în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar miercuri (17 ianuarie) mai ales în zona Carpaților Meridionali.
Vântul se va intensifica în regiunile vestice, unde temporar va atinge viteze de 50...55 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă, rafalele vor depăși 70...80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.
La munte, în Bucegi și Făgăraș, sunt valabile, în continuare, alerte privind pericolul de producere a avalanșelor, până la cod portocaliu, ceea ce înseamnă un risc însemnat, la altitudini peste 1.800 de metri.

Back To Top