Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Caz penal scos la iveală de ofițerii de poliție judiciară ai Serviciul Județean Anticorupție Prahova. Un polițist de la Serviciul de Permise și Înmatriculări a recunoscut că a luat mită de la zeci de persoane, pentru a le ajuta cu înmatricularea autoturismelor fără a se mai prezenta la ghișeu sau "peste rând", adică fără programare.

 

Ca urmare a activităților realizate de către ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti a încheiat, pe 10 și 11 ianuarie, două acorduri de recunoaștere a vinovăției în dosarul penal privind infracțiuni de corupție petrecute în cadrul serviciului amintit. "Procurorul a propus condamnarea inculpatului B.M. – agent principal de poliție în cadrul Instituției Prefectului Județului Prahova – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor – Compartimentul Înmatriculare si Evidenta Vehiculelor, cercetat sub control judiciar, la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită (52 de acte materiale). Totodată, a fost propusă condamnarea inculpatului I.P. – care-şi desfăşoară activitatea în cadrul unei societăţi comerciale ce desfăşoară, în principal, activităţi de redactarea actelor în vederea înmatriculării permanente sau provizorii a autovehiculelor, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la luare de mită (47 de acte materiale), la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sun supraveghere", se arată în comunicatul DGA. Sursa citată descrie sistemul prin care cei doi operau. "În perioada februarie-martie 2017, inculpatul B.M., în timpul programului de lucru, în general cu ajutorul inculpatului I.P. (pentru 47 acte materiale), efectua în schimbul unor sume de bani. înmatricularea autovehiculelor unor terţi deţinători, fără ca aceştia din urmă să se prezinte la ghișeu sau «peste rând», adică fără ca cei care solicitau înmatricularea să dețină o programare", precizează sursa citată.
În cauză, instanţa competentă urmează ca, în baza art. 289 alin. 3 C.pen., să se pronunţe şi cu privire la confiscarea de la inculpatul B.M. a sumei de 4.011 lei, pe care a primit-o cu titlu de mită, a mai anunțat DGA.
De reținut că toate aceste fapte se petreceau în timp ce Serviciul Permise și Înmatriculări era sufocat de cereri din partea proprietarilor de autoturisme, care așteptau la cozi interminabile să-și rezolve problema. Prefectura Prahova a introdus programare on-line, în vara lui 2016, iar din august 2017 înmatricularea se poate face numai în baza acestora. 
Tot în vara anului trecut, Prfectura Prahova a decis să restricționeze și numărul de programări, la cel mult cinci, după ce s-a constatat că sistemul s-a supraîncărcat, existând și persoane care făcuseră câte 200 de rezervări.

Back To Top