Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Salvamontiștii se întorc, marți, pentru a patra zi, în Bucegi, pe Valea Coștilei, încercând să găsească trupul turistului luat de avalanșă în weekend.

De sâmbătă, ziua evenimentului, salvamontiștii au încercat în zadar să dea de urma bărbatului. Luni, salvatorii din Prahova au primit și sprijin din Argeș și Gorj, având la dispoziție inclusiv câini dresați pentru asemenea căutări. Totul s-a dovedit, însă, în zadar, operațiunile fiind îngreunate și de condițiile meteo.
Căutările vor continua, însă, atât cât vremea va permite. "Azi am efectuat o noua sondare, din cauza faptului că peste noapte s-a depus un strat de 10 cm zăpadă, care a sigilat găurile din sondarea precedenta. După aceea, cei trei câini specializați în căutarea în avalanșă, aduși de colegii noștri din Argeș și Gorj, au intrat pe rând să perie zona avalanșei. Toți trei s-au oprit asupra aceluiași loc, ceea ce ne-a dat pe moment speranțe că acolo s-ar putea afla victima. Am decopertat toată zăpada adusă de avalanșă din locul identificat de câini, dar din păcate victima nu a fost găsită. Se pare că acolo a fost găsit anterior un obiect al victimei, care lăsase urme de miros. Am procedat apoi la săparea de șanțuri din metru în metru și la o nouă sondare. Vom continua mâine și atât timp cât vremea ne va permite. Toată acțiunea de azi s-a desfășurat în condiții grele, de -15° C și o zăpadă înghețată", a explicat Salvamont Prahova.
În continuare, în zonă este valabil și cod portocaliu de avalanșă, riscul de producere a unor asemenea fenomene fiind însemnat.

Foto: Salvamont Prahova

Back To Top