Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au săltat, luni, 19 persoane, pentru a le audia în dosarul de spălare de bani și evaziune fiscală în care luni s-au derulat percheziții coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Trei dintre cei vizați, între care doi ploieșteni, au fost reținuți, pentru a fi duși la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

 

În urma perchezițiilor derulate în Prahova, Bacău, Giurgiu și Ilfov, 19 persoane au fost conduse la audieri, trei fiind reținute de polițiști. Au ajuns în arest, luni seară, doi ploieșteni, în vârstă de 38, respectiv 40 de ani, bănuiți de evaziune fiscală și spălare de bani, și o bucureșteancă, de 38 de ani, care ar fi fost complice la aceste infracțiuni.
În urma descinderilor, de la adresele vizate au fost ridicate, în vederea cercetărilor, documente și diverse sume de bani, în total 80.000 de lei.
În urma anchetei a rezultat că, "în perioada 2012 – 2016, trei societăți comerciale beneficiare ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de achiziții nereale. Pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală au fost folosite 10 societăți cu un comportament de tip fantomă. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 3.900.000 lei din actele de evaziune fiscală și peste 8.000.000 din infracțiunea de spălare a banilor", anunța, luni, IJP Prahova.

Back To Top