Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Sute de camioane sunt oprite în Prahova, pe DN 1 și DN 1A, unde în ultimele ore au fost instituite restricții de tonaj, din cauza condițiilor meteo.

Măsura a fost luată începând cu ora 3.45 pe DN 1 și se aplică de la Nistorești. Autovehiculele cu MMA peste 7,5 tone sunt oprite în localitate unde, la ora 6.30, erau deja în jur de 130 de camioane staționate, la filtrul instituit de IJP Prahova. Alte 80 au fost oprite la Azuga. Aici traficul este îngreunat și pentru turisme, din cauza vehiculelor mari blocate pe șosea.
Pe Drumul Național 1 sunt probleme după ce, azi-noapte, un autotren a derapat între Predeal și Timișul de Sus, blocând jumătate de bandă. Este așteptată o macara de mare tonaj pentru a repune vehiculul pe carosabil.
De altfel, încă de aseară, mai multe vehicule de mare tonaj au rămas blocate la Posada și Sinaia, fiind nevoie de intervenția drumarilor pentru a putea să înainteze.
Și pe DN 1A s-a instituit o restricție similară, de la Vălenii de Munte, începând cu ora 7.00.
În această dimineață, pe DN 1 ninge, în zona montană, stratul de zăpadă fiind de aproximativ 3 cm. IJP Prahova avertizează că pe acest tronson a început să viscolească și este de așteptat să se depună mai multă zăpadă, pe anumite porțiuni.
CNAIR anunță zăpadă frământată în strat de până la 2 cm pe DN 1 (Sinaia), DN 71 (Sinaia) și DN 1A (Cheia). Sursa citată menționează că ninge viscolit la Sinaia, Bușteni, Azuga și Cheia.
Până la această oră, Secția Drumuri Naționale Ploiești a acționat în zonele afectate de ninsoare și viscol cu 51 de autoutilaje, care au răspândit 246 tone material antiderapant pe DN 1, DN 1A și DN 71.
Foto ilustrație

Back To Top