Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Numeroși pietoni au căzut victimă, în ultima perioadă, accidentelor rutiere, pe drumurile din Ploiești, dar și din restul județului. Sunt șoferi pentru care acordarea de prioritate, la traversare, este o chestiune opțională, dar și cetățeni care au impresia că pot circula oricum, nu doar pe trotuar, ci și pe șosea. Este concluzia care poate fi trasă după acțiunea derulată, miercuri după-amiază, de polițiști, în Ploiești, în preajma trecerilor considerate cu risc.

Razia, la care au participat 16 polițiști, a urmărit să depisteze atât pietonii indisciplinați, cât și pe șoferii care nu le acordă prioritate. În numai două ore, zeci de astfel de cazuri au fost identificate și sancționate de oamenii legii.
Bilanțul prezentat de IJP Prahova anunță 10 sancțiuni la neacordarea priorității de trecere pietonilor, cu tot atâtea permise reținute, dar și 25 sancțiuni pentru traversare neregulamentară.
Alte aproape 30 de amenzi au fost aplicate șoferilor prinși fără centură de siguranță sau care utilizau telefonul mobil în timp ce se aflau la volan, fără dispozitiv handsfree. De asemenea, un conducător auto a rămas fără permis de conducere și a fost amendat după ce a fost surprins efectuând o depășire neregulamentară.
În total, în urma acțiunii de miercuri, polițiștii au dat 64 de sancțiuni, în valoare de 14.790 de lei, și au reținut 11 permise de conducere.

Foto: IJP Prahova

Back To Top