Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un incendiu care a izbucnit, miercuri seară, la o locuință din cartierul Albert, a distrus o bună parte din acoperișul imobilului. Casa i-ar aparține unui fost director al Petrom.

Două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, în jurul orei 21.00, în Ploiești, la un imobil de pe str. Hortensiei (cartier Albert). Potrivit ISU Prahova, acesta a afectat o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul casei, dar din fericire nu a făcut victime.
Potrivit unor surse, se pare că imobilul i-ar aparține lui Ion Popa, director al Petrom, timp de 12 ani, până în 2003, când a părăsit funcția prin demisie, spunând că nu vrea să fie implicat în privatizarea companiei. Ministrul de atunci al Industriilor a declarat, la vremea respectivă, și că Popa era bolnav, așteptându-se, așadar, ca acesta să renunțe la funcție.
Ion Popa a devenit, ulterior, consilier al premierilor Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu.

Foto ilustrație

Back To Top