Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Incident grav, marți după-amiază, în apropierea uneia dintre cele mai mari școli din Ploiești. Un elev de liceu a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut zdravăn de doi colegi.

 

Cazul a intrat în atenția autorităților când mama adolescentului a reclamat incidentul unei patrule de jandarmi care se afla, marți după-amiază, în zona Colegiului "Spiru Haret". Aceasta le-a povestit că fiul său, minor, a fost bătut de doi colegi de școală. Totul s-ar fi întâmplat pe str. Bobâlna, deci chiar în apropierea unității de învățământ.
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, băiatul a ajuns, până la urmă, la spital, în urma loviturilor. Aici, medicii au constatat că acesta suferise fractura cu deplasare oase nazale produsă prin agresiune.
Cât despre cei doi colegi care l-ar fi agresat, ei au fost depistați în scurt timp de jandarmi. Aceștia le-au întocmit adolescenţilor, în vârstă de 15 ani, acte de sesizare pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, documentele fiind înaintate, pentru competentă soluționare, organelor de urmărire penală, mai precizează IJJ Prahova.

Back To Top