Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comisia Europeană a transmis, miercuri, premierului desemnat Viorica Dăncilă și șefilor celor două camere ale Parlamentului o scrisoare de avertisment privind reforma justiției. Țara noastră riscă sancțiuni dure precum cele aplicate, în decembrie, Poloniei, atunci fiind declanșat, în premieră, Articolul 7 al Tratatului UE.
În scrisoarea de miercuri, Comisia Europeană se declară preocupată de reforma justiției din țara noastră și subliniază că "independenţa sistemului judiciar din România şi capacitatea acestuia de a combate eficient corupţia reprezintă elemente esenţiale a unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene".
"Ireversibilitatea progreselor înregistrate până acum în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) constituie o condiţie esenţială pentru ieşirea din acest Mecanism" de monitorizare. În cel mai recent raport elaborat în cadrul Mecanismului, în noiembrie 2017, Comisia Europeană a evidenţiat că Guvernul şi Parlamentul trebuie să asigure transparenţă deplină şi să permită în mod adecvat consultările în procesul legislativ pe tema legilor justiţiei", au transmis, într-un comunicat comun, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi vicepreşedintele Frans Timmermans, cerând Parlamentului român "să reanalizeze cursul acţiunilor propuse, să lanseze o dezbatere în conformitate cu recomandările formulate de CE şi să obţină un consens larg privind parcursul ulterior".
În cadrul acestui mesaj, Comisia Europeană reiterează disponibilitatea de a coopera şi de a oferi susţinere autorităţilor române în acest proces. "Comisia Europeană avertizează din nou asupra regreselor şi va urmări atent formele finale ale amendamentelor la legile justiţiei, la Codul penal, la legile privind conflictul de interese şi combaterea corupţiei, pentru a stabili impactul asupra eforturilor de garantare a independenţei justiţiei şi acţiunilor de combatere a corupţiei", se mai arată în scrisoarea citată de Mediafax.
Potrivit EUObserver, surse oficiale vorbesc despre posibilitatea ca România să fie sancționată după modelul Poloniei, prin mecanismul fără precedent lansat în decembrie. Atunci a fost activat în premieră Articolul 7 al Tratatului UE, măsură care poate duce până la o suspendare a drepturilor de vot în cadrul Consiliului European, în cazul unei "încălcări grave" a statului de drept.

Back To Top