Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

examen auto-inscrieriVeste bună pentru prahovenii care doresc să obţină permisul de conducător auto! După ce au suplimentat numărul de examinatori, autorităţile anunţă că perioada de aşteptare dintre proba scrisă şi cea practică, ajunsă la un moment dat la vreo cinci luni, a fost înjumătăţită.

 

În momentul de faţă, la serviciul specializat, aflat în subordinea Prefecturii Prahova, lucrează şase persoane care sunt atestate pentru examinarea candidaţilor la proba practică, unul dintre aceşti angajaţi venind la începutul anului şi alţi doi intrând în pâine din această lună, a anunţat subprefectul judeţului, Emil Drăgănescu, precizând că în prezent perioada de aşteptare înainte de susţinerea probei practice a ajuns la mai puţin de două luni şi jumătate.

Vestea vine în contextul în care, în ultima vreme, acest interval dintre sală şi aşa-zisul oraş ajunsese la aproape cinci luni, lucru care genera numeroase probleme pentru candidaţi, nevoiţi inclusiv să mai plătească ore suplimentare la şcoala de şoferi pentru a nu uita ce învăţaseră.

Back To Top