Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Pompiliu Budulan, fost director general al  S.N. Nuclearelectrica SA. Acesta a fost plasat sub control judiciar.

 

Procurorii au început urmărirea penală față de Budulan pentru luare de mită, arătând că, acesta, în perioada 2009-2010, "în calitate de director general al S.N. Nuclearelectrica SA, a pretins, pentru sine și pentru formațiunea politică aflată la guvernare, de la reprezentanții a două firme de software un procentaj de 10% din valoarea facturilor emise către societatea națională pentru serviciile prestate, din care a primit, în perioada iunie 2009 – decembrie 2011, suma totală de 6.492.589,16 lei (echivalentul a 1.536.743,86 euro), respectiv un procentaj de 10% din valoarea a două contracte, din care a primit, în perioada 2010 - decembrie 2011, suma totală de 5.213.282 lei (echivalentul a 1.250.188 euro)".

Potrivit anchetatorilor, banii respectivi ar fi fost pretinși și primiți de inculpat în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu ce vizau atribuirea și derularea în bune condiții a contractelor încheiate de cele două firme cu societatea pe care o conducea.

Sub control judiciar, Pompiliu Budulan nu are voie să părăsească teritoriul României.

Nu este prima dată când numele lui Budulan este implicat într-un scandal public. Acesta a demisionat în 2011 de la conducerea Nuclearelectrica după ce a fost acuzat că și-a angajat fiica pe o funcție de conducere în cadrul companiei. Budulan a precizat atunci că fiica sa are un post de execuție și că demisionează pentru a nu atrage numele Nuclearelectrica într-un scandal.

Back To Top