Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosal deszapezire sararitaConducerea Primăriei Ploieşti a semnat luni noul contract de salubritate, cu firma Rosal, pentru curăţenia căilor publice şi intervenţiile pe timp de iarnă. Acordul va avea o durată de patru ani şi o valoare variabilă, care va fi stabilită, practic, în funcţiile de comenzile pe care municipalitatea le va transmite în această perioadă către operator.

Contractul a fost semnat la începutul acestei săptămâni, anunţă reprezentanţii Primăriei, însă acest lucru vine după două zile în care Ploieştiul nu a avut operator. Concret, vechiul contract, care era încheiat tot cu firma Rosal, expirase sâmbătă, astfel că, din cauza acestei scăpări, duminică şi luni, până seara, când a fost semnat noul acord, municipiul a rămas fără firmă pentru curăţenie şi deszăpezire, tocmai într-o perioadă în care a nins şi în care au fost temperaturi care favorizează formarea poleiului.

Back To Top