Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Agent Green, un ONG pentru protecția mediului și conservarea biodiversității, lansează acuzații grave la adresa fostului primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, în prezent senator PSD de Prahova.

Reprezentanții ONG-ului susțin că "parlamentarul Emanoil Savin, fost primar al Orașului Bușteni a cărui familie deține 13 terenuri pe Valea Prahovei era deranjat de parcurile naționale și pădurile virgine care stau în calea «dezvoltării» și a pus-o de-o lege să le «stârpească». Surpriza este că s-au găsit destui parlamentari să-l urmeze. Astfel, Senatul a votat, astăzi (miercuri-n.r.), Legea 52/2018, care reprezintă o nouă lovitură cu dedicație dată celor mai importante arii protejate din România".

Potrivit Agent Green, "argumentele PSD, ALDE, UDMR, ca inițiatori ai legii, bonus PNL și PMP (susținători ad-hoc), sunt că scoaterea din fondul forestier a unor suprafețe de pădure sunt necesare pentru a debloca proiecte de utilități publice cu finanțare europeană. Ce nu spun susținătorii acestei legi e că în majoritatea zonelor cu protecție strictă ori integrală ale ariilor protejate nu prea există localități. Mai mult, aceste zone sunt cele care dau valoare ariilor protejate și, implicit, reprezintă motivul pentru care li s-a acordat regimul de protecție. Distrugerea lor echivalează, practic, cu dispariția fundamentelor pentru care s-a instituit regimul de arie protejată. Și ce nu se mai spune este că aceste zone strict protejate înseamnă doar 1% din suprafața României".

Articolul incriminat al Legii 52/2018 stabilește că “scoaterea definitivă și ocuparea temporară a terenurilor din fondul forestier național necesare realizării, dezvoltării, întreținerii și modernizării sistemelor de utilități publice este permisă inclusiv pentru suprafețe cuprinse în zona de protecție strictă, zona de protecție integrală și zona de conservare durabilă a ariilor naturale protejate, precum și pentru suprafețele incluse în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine din România”.

Proiectul a fost adoptat în procedură de urgență, fără raport de la Comisia pentru Mediu, mai atrage atenția Agent Green.

Back To Top