Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Chestorul de poliție Eduard Mirițescu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, și-a cerut scuze, public, după incidentul petrecut în urmă cu o săptămână, când polițiști din cadrul IJP Prahova au descins la o adresă greșită (VEZI DETALII).

 

 

"Vreau să prezint scuzele mele în numele Poliţiei Române pentru incidentul regretabil ce s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Ne asumăm ceea ce s-a întâmplat", a declarat Eduard Miriţescu, şeful IJP Prahova, pentru Antena 1, în urma incidentului de acum o săptămână.

Proprietarul apartamentului în care mascații au dat buzna reclamă comportamentul pe care l-au avut polițiștii, până în momentul în care s-au lămurit că nu au dat de cei pe care-i căutau.

Incidentul face obiectul unei anchete interne, la IJP Prahova.

Și Parchetul General a anunțat, miercuri, verificări, inclusiv în urma celor petrecute atunci. "Având în vedere aspectele mediatizate cu privire la nereguli în activitatea de punere în executare a unor autorizații de percheziție domiciliară emise de Tribunalul Prahova într-o cauză intrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, în cursul zilei de astăzi, efectuarea unui control având ca obiect verificarea modalității de supraveghere a cercetării penale în cauza  mediatizată, inclusiv în ceea ce privește coordonarea activității de efectuare a perchezițiilor domiciliare din 15 februarie 2018. Controlul va fi efectuat de către procurori din cadrul Serviciului de îndrumare și control", a anunțat PÎCCJ.

"În urma identificării persoanelor aflate în locuință și a primelor verificări în cauză, s-a stabilit că acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat în cercetare, astfel că nu s-a continuat activitatea procedurală de percheziție", preciza IJP Prahova, după descinderile cu pricina. În același comunicat se mai arăta că acțiunea a constat în "percheziții domiciliare în baza unui mandat emis de către judecătorul de drepturi și libertăți, cu respectarea prevederilor Codului de Procedură Penală".

Back To Top