Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentanții companiei Veolia Energie Prahova au dat asigurări că, în ciuda incidentului de miercuri, când o pasarelă de inspecție, din zona Gării de Vest, s-a prăbușit peste calea ferată (VEZI DETALII), alimentarea cu energie termică a orașului nu a fost afectată și nici componentele rețelei nu au fost avariate.

În plus, în precizările transmise de conducerea companiei, șefii Veolia spun că, la acest moment, colaborează cu autoritățile, pentru identificarea cauzelor, dar și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

“În calitate de concesionar al sistemului de termoficare ce alimentează orașul Ploiești, operăm întreaga rețea și infrastructura aferentă acestuia.

Chiar dacă acest obiect suport nu apare explicit în lista bunurilor concesionate, asumăm responsabilitatea exploatării sistemului în integralitatea sa.

Întreaga rețea de termoficare face obiectul unui program anual de inspecții și revizii coordonat la nivelul departamentului de exploatare distribuție.

Acesta se desfășoară cu predilecție în perioada extrasezon în cadrul programului de mentenanță și punctual pe timpul sezonului rece în caz de avarie.

Incidentul nu a afectat în vreun fel integritatea rețelelor și nici alimentarea cu energie termică a orașului. Nu a existat vreo scurgere de agent termic, conductele funcționează normal asigurând continuitatea furnizării serviciului public.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, se arată în comunicatul transmis de Veolia Energie Prahova.

Back To Top