Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mircea negulescuFostul procuror Mircea Negulescu este chemat astăzi la audieri la Parchetul General, în urma denunțurilor depuse și în urma înregistrărilor prezentate în spațiul public, anunţă Antena 3.

 

Negulescu, fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, este citat la 10.30 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a da mai multe explicații, cel mai probabil în privinţa acuzaţiilor care i-au fost aduse de mai multe persoane pe care le-a cercetat de-a lungul ultimilor ani şi care au reclamat că acesta ar fi intimidat martori, i-ar fi constrâns să dea declaraţii mincinoase sau ar fi participat la falsificarea de probe.

La sfârșitul lunii ianuarie, deputatul Andreea Cosma anunţa că a depus o plângere penală împotriva procurorului Mircea Negulescu la Parchetul General, solicitând şi despăgubiri materiale. Și fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârşirea infracţiunilor de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

Anchetele declanşate în ultimii ani de Negulescu au vizat destructurarea unor grupări despre care anchetatorii susţin că au prejudiciat bugetul de stat sau bugetul administraţiei judeţene cu zeci de milioane de euro, dosarele penale instrumentate vizând nume grele din mediul de afaceri şi cel politic prahovean, printre care Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD, Vlad Cosma, fost deputat PSD, Andreea Cosma, actual deputat, Marcel Păvăleanu, fost angajat la Secretariatul General al Guvernului, sau Răzvan Alexe, controversat om de afaceri, despre care anchetatorii spun că a obţinut în mod ilegal contracte bănoase din bani publici. De asemenea, din aceste cazuri au fost disjunse numeroase alte dosare penale, cu implicaţii inclusiv la nivelul unor angajaţi pe posturi de conducere din Poliţie sau Procuratură.

În ultimele săptămâni, însă, în spaţiul public au apărut numeroase critici cu privire la modul în care Negulescu şi alţi procurori de la DNA Ploieşti au instrumentat aceste dosare.

Back To Top