Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un copil în vârstă de șase ani este căutat de polițiști, după ce mama băiețelului a anunțat dispariția acestuia. Femeia se gândește la ce-i mai rău, cu atât mai mult cu cât, de o lună, ar fi primit amenințări din partea tatălui natural al minorului.

Copilul este din Rachieri, comuna Valea Călugărească. Băiatul Minorul se numește Gregorio Villora Gheorghe, are șase ani, 1,40-1,45 înălțime, 28 kg, piele de culoare albă, păr drept, scurt și des de culoare șaten, față ovală, ochi căprui.

La momentul dispariției purta adidași de culoare albastru închis cu șiret și talpă de culoare albă; pantaloni de culoare albastru închis, bluză de culoare albastru închis, cu inscripție litere de culoare albă în zona pieptului; geacă din piele de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de Poliție sau să apeleze 112.

Ziarul Incomod scrie că băiatul ar fi dispărut de la domiciliu duminică, iar mama acestuia reclamă că ar fi fost luat de tatăl natural, un cetățean spaniol cu care aceasta nu mai are în prezent nicio relație. Aceasta ar fi povestit, potrivit sursei citate, că primește amenințări din ianuarie, iar în toată această perioadă bărbatul i-ar fi spus că îl va răpi și că îl va ucide pe băiat. Duminică, potrivit femeii, individul i-ar fi furat mașina și ar fi fugit cu copilul.

Back To Top