Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două femei cu un comportament suspect au fost surprinse, miercuri seară, de polițiști, pe o stradă din Ploiești, Când le-au luat la întrebări, oamenii legii au descoperit și explicația felului în care se purtau acestea.

Flagrantul a avut loc în Ploiești, pe strada Apelor. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, Secția nr. 1 Poliție, acționau în zonă când au observat două femei, care aveau un comportament suspect, una dintre acestea având asupra sa două bagaje voluminoase, pe care le-a înmânat celeilalte. Polițiștii au procedat la interceptarea acestora, cele două au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre două femei domiciliate în Ploiești, una dintre ele având dublă cetățenie, moldovenească și română.

Potrivit IJP Prahova, în urma controlului efectuat asupra bagajelor găsite, s-a constatat faptul că acestea conțin 3000 de țigarete. Toate pachetele aveau aplicat timbru de accize pentru articole de tutun eliberat de Republica Moldova, fără a avea aplicat timbru eliberat de România.

Femeile au fost conduse la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar țigările au fost ridicate.   

IJP Prahova menționează că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Femeia cu dublă cetățenie a fost reținută pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, iar cealaltă este cercetată în stare de libertate.

Back To Top