Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a desfăşurat, săptămâna trecută, 5 acţiuni de control la operatori economici şi instituţii din întreg judeţul, aplicând amenzi în valoare totală de peste 120.000 de lei.

Pe timpul verificărilor efectuate în județ, săptămâna trecută, de reprezentanții ISU Prahova, au fost depistate 40 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, dintre care 14 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni. "Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecţiei de prevenire a aplicat un număr total de 40 de sancţiuni, cuprinzând 27 avertismente şi 13 amenzi, în cuantum de 123.000 lei", iar "cu ocazia controalelor, au fost organizate şi desfăşurate 5 exerciţii în caz de incendiu, cu 52 participanți, precum și 5 instruiri cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă de la localităţi, operatori economici şi instituţii".

De asemenea, în perioada 26 februarie – 02 martie a.c., echipajele de pompieri militari ale celor 6 subunităţi de intervenţie au efectuat două misiuni de recunoaştere în teren, la instituții și societăți comerciale din întreg judeţul, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

Foto arhivă

Back To Top