Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În perioada 8 - 26 martie, părinții copiilor care împlinesc 6 ani cel târziu la 31 august 2018 trebuie să depună cererile pentru înscrierea celor mici în învățământul primar. Deși există posibilitatea înregistrării on-line, toate dosarele trebuie validate, până la urmă, și la unitățile de învățământ.

Părinții copiilor care împlinesc 6 ani cel târziu pe 31 august 2018 pot depune dosarele de înscriere la clasa pregătitoare începând de joi, 8 martie. termenul limită pentru completarea cererilor și validarea dosarelor este 26 martie. În această perioadă se pot depune dosare de înscriere și pentru copiii care împlinesc 6 ani între 1 septembrie și 31 decembrie 2018, dacă evaluarea psihosomatică arată că aceștia pot face față cerințelor din învățământul primar. Procesul se derulează până pe 23 martie inclusiv, iar rezultatul nu poate fi contestat. Regulile se aplică și în cazul copiilor care împlinesc vârsta începând cu 1 ianuarie, iar în plus părinții acestora vor fi consiliați, astfel să ia decidă, cu privire la înscriere, ținând cont strict de interesul educațional al copilului.

Primii înscriși în fiecare unitate de învățământ vor fi preșcolarii veniți din circumscripția arondată școlii respective (VEZI DETALII). Rezultatele după această primă etapă vor fi anunțate pe 30 martie.

Completarea cererilor de înscriere se face on-line sau la școala dorită de părinți, dar dosarele trebuie neapărat validate tot până pe 26 martie. Asta înseamnă că familia nu va fi scutită, oricum, de drumul până la secretariat.

Dosarele vor putea fi depuse, în intervalul amintit, zilnic, de luni până vineri, în intervalul 8.00 - 18.00.

Back To Top