Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, în cursul zilei de luni, informarea meteo emisă anterior, suprapunându-i, în ceea ce privește 19 județe și municipiul București, și o atenționare cod galben.

 

Meteorologii anunță că în Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, începând din seara zilei de luni (19 martie) și până în dimineața zilei de marți (20 martie), temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Îndeosebi în sudul Olteniei se va forma polei, dar și pe arii relativ extinse în Muntenia, în special seara și în prima parte a nopții de luni spre marți (19/20 martie) vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și local se va semnala același fenomen. Ulterior vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă care ar putea atinge 15 cm.

Și în Dobrogea vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, izolat mai însemnate cantitativ, în jur de 15…20 l/mp, și se va produce polei.

Temporar, vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 50...55 km/h, mai mari în zona montană înaltă, dar și pe litoral pe parcursul zilei de marți (20 martie) unde vor atinge 65 km/h, se mai arată în atenționarea valabilă de luni, ora 18.00, până marți, la ora  15.00.

Back To Top