Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Doliu în presa românească. Omul de radio și realizatorul TV Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare, luni seară, în locuința sa. Jurnalistul avea doar 56 de ani.

Poliția a anunțat, într-un comunicat, că de la adresa respectivă a fost făcută o solicitare la 112 luni seară. ”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului. Se confirmă faptul că ar fi vorba despre Andrei Gheorghe, 56 de ani”, a anunțat un comunicat al Poliției.

Surse medicale citate de Mediafax au declarat că decesul ar fi survenit cu aproximativ 12 ore înainte, primele indicii arătând că acesta ar fi fost cauzat de un stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar în acest caz a fost deschis și un dosar de moarte suspectă, urmând ca anchetatorii să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs decesul.

Andrei Gheorghe s-a născut pe 14 ianuarie 1962, în Rusia, la Lipețk, acolo unde tatăl său, originar din România, mersese să studieze, la școala de aviație. Acolo a cunoscut-o pe mama jurnalistului, fiica celui care era comandatul școlii.

Andrei Gheorghe, prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj, a debutat în 1991 la Radio Constanța, unde timp de doi ani a fost reporter special. Au urmat apoi emisiuni la postul Sky Radio Constanța și, din 1996, activitatea care l-a consacrat, la Pro FM ("Midnight Killer” „13-14”) și Pro TV („Lanțul Slăbiciunilor”).

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, iar apoi, în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un roluri secundare în filmele "Amen" al lui Costa Gavras și "Tinerețe fără tinerețe" al lui Francis Ford Coppola și a colaborat cu Paraziții pentru albumul "Irefutabil".

În 2004 a devenit consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.

Andrei Gheorghe a deținut și funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

Jurnalistul a realizat, în 2008, un scurt metraj numit "Dubla personalitate".

A fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe și Mihaiu” de la Radio Guerilla și ulterior a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera reality-show-ul românesc „Rătăciți în Panama”. În 2009 a anunțat un nou proiect: „www.presa.nu”.

Din data de 5 ianuarie 2010 s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanțe până în luna februarie a aceluiași an.

A realizat emisiunile „Salutare Națiune” (din 3 octombrie 2010 pe Prime în Chișinău, Republica Moldova), „Clubul de poker” (din 24 octombrie 2010 pe Prima TV în România), „Oameni și oameni” (din 13 februarie 2012 pe The Money Channel) (ro.wikipedia.org).

Back To Top